Acasă

Cum am creat acest site?

Ideea acestui site a venit din dorința de a împărtași oamenilor, având o minte deschisă și un suflet curat tot ceea ce simt, tot ceea ce am învațat în ultimii ani despre Noua Conștiința, despre Omul Nou, în care ne transformăm cu toții ușor, ușor, mai mult sau mai puțin conștient.

Deși nu pretind a avea veleități în arta scrisului, mărturisesc că m-am exprimat întotdeauna mai bine în scris decât prin vorbe. Asta pentru că, de când mă știu am fost o fire retrasă, care se integra greu în orice colectivitate. Asta m-a făcut să cred mare parte din viața mea, până nu demult, că ceva era în neregulă cu mine. Și nu mici mi-au fost supărările când vedeam colegi, prieteni cum se distrau, se simțeau bine, iar eu stăteam într-un colț izolată.

Apoi, în urmă cu cațiva ani, s-a întâmplat ceva ce a marcat schimbarea mea profundă. Pentru prima oară am aflat despre Legea Atracției și apoi, încetul cu încetul, am început să aflu, citind foarte mult, având o foame de cunoaștere, tot mai multe despre cum funcționează acest univers, ce legi am încalcat, cum mi-am făcut viața grea prin modul meu de a gândi și a acționa.

Oricât de mult am citit și am aplicat din ceea ce am învațat, nu înseamnă că viața mea s-a tranformat într-una cu lapte și miere. Provocările vieții continuă. Agonia și extazul sunt evenimente zilnice în viața mea, încât continui să mă întreb:

Acum ce mai e?

De ce se mai întamplă asta?

Nu mi-am învățat încă lecțiile?

Ce mai am de făcut?

Evident, astea sunt răbufniri de orgoliu. Toata viața avem de învățat.

Nu pentru nu am fi perfecți. Ci pentru că am venit în această lume să învățăm, să ne purificăm, să conștientizăm cine suntem.

Isus spune – Adevărat, adevărat vă spun că cine crede în Mine va face și el lucrurile pe care le fac Eu; ba încă va face altele și mai mari decât acestea.

Acesta e secretul: Suntem perfecți. Suntem creatori. Trebuie doar să conștientizăm asta, în fiecare clipă!

Cu drag,

Claudia Iacob