Societatea viitorului

future_worldAnul 2035. Mă plimb fericită pe stradă. Alături de mine sunt o mulțime de oameni, la fel, fericiți.

Toți zâmbesc. Sunt liniștiți și împăcați cu ei înșăși, dar și cu cei din jurul lor.

În aceasă societate toți oamenii trăiesc  în armonie. Chiar dacă nu se cunosc sau nu s-au văzut niciodată, oamenii comunică cu bucurie, se ajută necondiționat. Toți și-au depășit fricile, și-au dizolvat karma. Corupția, minciuna, manipularea, prostituția, sunt de mult uitate. Singurele sentimente și atitudini cunoscute sunt Iubirea, Modestia, Compasiunea, Bunătatea, Blândețea, Respectul.

Nu mai există oameni bogați și săraci. Toate resursele materiale și financiare se află sub coordonarea statului. Nimeni nu-și dorește să acumuleze bogății, să aibă mai mult decât ceilalți. Fiecare familie deține atât cât consumă, fără să acumuleze, pentru că știe că este din belșug pentru toată lumea. Există depozite comune, de unde fiecare familie își ia atât cât îi trebuie pentru consumul pe câteva zile.  Nu mai există frica de a nu avea. Banii se folosesc extrem de rar. O parte din muncă, cea mai grea, se realizează cu ajutorul roboților, iar celalte munci se realizează de către oameni, prin libera lor alegere. Fiecare e conștient că trebuie să aibă o activitate în folosul societății și nu mai există orgolii privind diferențele în cadrul muncii. Fiecare își realizează munca cu plăcere. Nimeni nu-și dorește să fie șef, să aibă subordonați.

Nu mai există contracte semnate. De căsătorie sau pentru afaceri. Oamenii stau împreună sau colaborează atât timp cât se simt bine. Nu mai există noțiunea de adulter sau gelozie. Nu mai există asocieri pentru interese de tip win-lose. Toate colaborările se fac pentru beneficiul și bucuria tuturor celor implicați, respectându-se libertatea de exprimare și acțiune.

Nu mai există poliție sau tribunale.  Toți oamenii sunt sinceri și cinstiți. Nimeni nu fură, nimeni nu minte, pentru că toți au capacități intuitive și adevărul s-ar afla imediat.

Nu mai există biserici, în care să fie predicate învățături dogmatice, menite să provoace frică. Nu mai există noțiunea de păcat. Există centre de rugăciuni, meditații, discuții libere, în care fiecare își împărtășește din experiența proprie spirituală sau dorește să afle lucruri noi.

Școlile și-au schimbat complet programele școlare. Nu mai există sistemul competiției între elevi. Fiecare profesor urmărește să descopere talentele și abilitățile fiecărui elev, îl ajută și îl încurajează să și le dezvolte. Toți elevii își respectă profesorii.

Spitalele s-au redus semnificativ ca număr, pentru că fiecare om știe că vindecarea vine din interior, având o conștiință înaltă, o armonie interioară, dar și în relațiile cu cei  din jur. Nu există oameni bolnavi, pentru că toți au înțeles cauzele spirituale ale bolilor și le-au depășit.

În mod excepțional, doctorii mai practică doar anumite intervenții chirurgicale urgente, în caz de accidente, sau alte situații particulare.

Toate mașinile și instalațiile de orice tip folosesc energii nepoluante, energii libere din natură. Nu se mai extrag petrol și gaze naturale.

În timpul liber oamenii practică activități spirituale, ascultă muzică înălțătoare pentru suflet, merg în mijlocul naturii, care este păstrată curată și nealterată, își cultivă talentele în activități artistice, practică diferite sporturi.

Oamenii consumă hrană vie, cultivată pe terenuri curate. Nu mai există pesticide, substanțe toxice adăugate în alimente și nici produse modificate genetic. Nimeni nu mai consumă carne, iar lactatele și ouăle sunt consumate ocazional. Oamenii trăiesc în armonie alături de animale, pentru că nu mai există conștiința fricii, credința că poți fi atacat de un animal sau invers. Relația dintre om și animal a trecut la un alt nivel, superior de manifestare. Animalele carnivore au dispărut în mare parte, căci nu s-au adaptat la nivelul înalt de vibrație al planetei, iar altele și-au schimbat modul de alimentație, devenind vegetariene.

Nu mai există idea de Pericol. Nu mai auzi formulări de genul Cum să te ferești de…Cum să scapi de….   Lumea în care trăim e o lume sigură, în orice loc al ei și fiecare om se simte perfect confortabil în orice loc și în orice situație. Oamenii au învățat să-și folosescă întreaga capacitate a creierului, creând cu puterea gândului, având o vibrație înaltă. Nu mai există programe în subconștient ale fricii. Toate acestea au fost asumate și eliberate. Toți oamenii trăiesc în bucurie și iubire.

 

Acest scenariu nu este o utopie. Este o ALEGERE pe care noi o putem face. Putem trăi în acest fel. Evident, această schimbare nu poate veni peste noapte. Nu mi-am imaginat totul, în detalii. Există specialiști în fiecare domeniu care pot aduce soluții în toate aspectele vieții și care să respecte armonia la toate nivelurile. Dar în decurs de 10- 20 de ani, de transformări în conștiința noastră, este posibil să trăim așa. Eu îmi doresc să trăiesc în această lume. Și sunt convinsă că se poate!

Spun asta pentru există un procent în creștere de oameni care își imaginează ca posibilă o astfel de lume.  Acești oameni se adună la fel de fel de seminarii, întâlniri pe teme de spiritualitate, meditează împreună, fac rugăciuni pentru o lume mai bună, mai armonioasă. Numărul acestor întâlniri  crește în permanență. Tot mai mulți oameni se trezesc la un nivel nou de  conștiință, încep să facă conexiuni între evenimente din viața lor, își asumă faptele lor, le înțeleg consecințele. Tot mai mulți oameni își schimbă comportamentul, gândirea spre mai multă armonie, compasiune, iubire. Tot mai mulți oameni se eliberează de frici. Toate aceste schimbări în viața lor le cresc vibrația, le aduc mai multă bucurie și liniște.

Am participat de multe ori la astfel de întâlniri. Parcă intru într-o altă lume. Aici nimeni nu vorbește despre politică ( mulți nici nu se uită la tv), nimeni nu se plânge de lipsa banilor, nimeni nu vorbește de rău pe altcineva. Totul se desfășoară în pace, armonie.

Evident că toți acești oameni au probleme, de diverse feluri, dar s-au autoeducat să treacă cu înțelegere, calm peste ele, considerându-le ca lecții pe care și le însușesc și îi ajută să evolueze la nivel de suflet. Numărul acestor grupuri este în creștere și este foarte posibil, ca la un moment dat, când se atinge o masă critică de oameni care gândesc la fel, să se producă un salt cuantic în conștiință la nivelul tuturor oamenilor acestei planete, care să schimbe radical viața noastră.

Acest scenariu este foarte posibil.  Îmi doresc să trăiesc cât mai curând în această lume. Totul depinde de alegerea noastră. Alegem să trăim în frică, lăsând pe alții să ne hotărască destinul, să ne încalce dreptul la alegere sau ne eliberăm, ne asumăm greșelile, transcendem frica, orgoliul și începem să trăim în iubire, conform dorințelor inimii. Pentru că

FRICA DISTRUGE!

IUBIREA CONSTRUIEȘTE!

 

Dacă ti-a plăcut articolul te rog să dai un share. Mulțumesc

Cu drag,

Claudia Iacob

 

 

Dacă ți-a plăcut articolul, prin click aici poți împărtăși cu prieteniiShare on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

You may also like...

7 Responses

 1. adi spune:

  Splendid!!
  Unde sunt aceste multimi de oameni armoniosi cand se taie padurile, se monteaza sondele pentru gaze de sist si se fura ca in codru din Romania???

  A,da, probabil mediteaza!

 2. claudia spune:

  Draga Adi,
  Stiu ca in prezent, vazand ce se intampla in lume, e greu de crezut in acest scenariu si te inteleg.
  Dar cineva, un grup de oameni din ce in ce mai mare trebuie sa aiba curajul sa propuna si o alta varianta, pentru ca altfel planeta aceasta se va autodistruge daca va continua acelasi mod de viata. Intotdeauna ideile avangardiste s-au impus cu greu. Cu o atitudine dispretuitoare, bazata pe frica si orgolii nu putem schimba nimic. E nevoie de curaj pentru a schimba ceva. E nevoie de o mentalitate noua, care porneste de la ideea ca toti suntem Unul, ca iubirea si bunatatea sunt valori pe care sa le aplicam si sa le simtim in fiecare secunda a vietii noastre si atunci, da, lumea aceasta se poate schimba!
  Si nu subestima puterea rugaciunii de grup!

 3. irina spune:

  Buna,Claudia,este asa de frumos scenariul tau,imi place asa de mult,as vrea sa traiesc into astfel de lume si cred daca ar citi mai multi acest articol,sau cei ce au puterea sa faca ceva,totul ar fi cum ai zis tu.Lumea incepe sa se schimbe din ce in ce mai mult si poate cine stie poate dorinta tuturor va deveni REALITATE.mULT SUCCES IN CONTINUARE.

 4. claudia spune:

  Multumesc, Irina,
  Totul depinde de noi, cu cat ne eliberam mai repede de frici si orgolii cu atat mai curand vom trai in aceasta societate.

 5. Zap spune:

  Mass Effect? xD

 6. Zap spune:

  Nu e asa de simplu.
  Si in unele puncte s-ar putea sa fie imposibil.

 7. claudia spune:

  Sunt sigura ca exista solutii in toate domeniile enumerate. Nu le stiu pe toate, dar cu atatea minti luminate pe planeta…si cu bunavointa se rezolva toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *