Cum a aparut acest site

imagIdeea acestui site a venit din dorința de a  impărtași  cu oameni având o inimă deschisă și un suflet curat tot ceea ce simt, tot ceea ce am  învațat în ultimii ani despre Noua Conștiință, despre Omul nou, în care ne transformăm cu toții ușor, ușor, mai mult sau mai puțin conștient. Deși nu pretind a avea veleități în arta  scrisului, mărturisesc că m-am exprimat întotdeauna mai bine în scris decât  prin vorbe.  Asta pentru că, de când mă știu am fost o fire mai retrasă, care se integra greu în orice colectivitate. Asta m-a făcut să cred mare parte din viața mea, până nu demult, că ceva era în neregulă cu mine.  Și nu mici mi-au fost supărările când vedeam colegi, prieteni cum se distrau, se simțeau bine, iar eu stăteam într-un colț izolată, sau acasă, aproape plângând.

Apoi, în  urmă cu cațiva ani, s-a întâmplat ceva ce a marcat schimbarea mea profundă. Pentru prima oară am aflat despre Legea Atracției și apoi, încetul cu încetul, am început să aflu, citind foarte mult, având o foame de cunoaștere, tot mai multe despre cum funcționează acest univers, ce legi am încălcat, cum mi-am făcut viața grea prin modul meu de a gândi și a acționa.

Oricât de mult am citit și am aplicat din ceea ce am învațat, nu înseamnă că viața mea s-a tranformat într-una cu lapte și miere. Provocările vieții continuă. Agonia și extazul sunt evenimente zilnice în viața mea, încât continui să mă întreb-Acum ce mai e? De ce se mai întamplă asta? Nu mi-am învățat încă lecțiile? Ce mai am de făcut?

Evident, asta sunt răbufniri de orgoliu. Toata viața avem de învățat. Nu pentru nu am fi perfecți.  Ci pentru că am venit în această lume să învățăm, să ne purificăm, să conștientizăm cine suntem. Isus spune – Adevărat, adevărat vă spun că cine crede în Mine va face și el lucrurile pe care le fac Eu; ba încă va face altele și mai mari decât acestea. Acesta e secretul: Suntem perfecți.  Suntem creatori. Trebuie doar să conștientizăm asta, în fiecare clipă!

Cu drag,

Claudia

Dacă ți-a plăcut articolul, prin click aici poți împărtăși cu prieteniiShare on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *