Energia relațiilor

re

Orice relație între doi oameni presupune un schimb de energie. Indiferent dacă cei doi se află la distanță sau sunt unul langă altul, se produce un transfer de energie. Dacă ne gândim la o persoană, în funcție de nivelul nostru energetic, preluăm din energia acelei persoane. Dacă această persoană este pe o vibrație mai scăzută decât a noastră, simplul gând la ea ne poate scădea și nouă vibrația. O vibrație scăzută este asociată cu o persoană egoistă, materialistă, răutăcioasă.

Având în vedere că zilnic intrăm în contact direct sau de la distanță cu multe persoane este indicat să ne păstrăm o vibrație cât mai înaltă, pentru  a nu fi afectați de eventualele pierderi de energie. Asta presupune:

-controlul emoțiilor,

-nonjudecarea,

-detașarea de anumite rezultate,

– viața trăită conform legilor divine și în virtute,

– o alimentație cât mai naturală,

– manifestarea compasiunii și a iubirii etc.

Trăind în acest fel ne putem menține un nivel energetic înalt, care ne ferește de eventuale furturi de energie din partea celor din jur.  Cei care se alimentează cu energia celor din jur fac asta prin :

-lamentări,

-agresivitate fizică sau verbală,

-încălcarea liberului arbitru

-ispitirea victimei pentru confidențe etc.

Astfel de comportamente atrag devieri ale câmpurilor energetice, pierderea canalelor de comunicare cu Divinitatea. Ulterior, aceste persoane, care practică furtul de energie de la cei din jur, indiferent că o fac conștient sau nu, experimentează boli, necazuri.

Este indicat să fim atenți în jur la anturajele noastre. Orice mediu ne influențează nivelul energetic. În afară de cazul în care stăpânim tehnici de protecție energetică, sau practicăm un mod de viață în Supraconștiență, asta însemnând dăruirea iubirii necondiționate, practicarea vitruților și asumarea tuturor faptelor și gândurilor noastre.

Asta nu ar trebui să însemne izolarea noastră de societate. Omul  e creat să trăiască în comunități. Însăși izolarea poate fi o dovadă de aroganță.  Dar dacă noi rezonăm cu astfel de vibrații, vom fi afectați.

Atunci cănd ne gândim sau ne rugăm  la entități luminoase, cum ar fi Isus, Fecioara Maria, îngeri, ne încărcăm cu energie de înaltă vibrație. Dacă preferăm compania unor oameni care nu au o energie prea bună, adică oameni care trăiesc în negare, în frici, cu păcate și ceva din ființa noastră rezonează cu aceste trăsături, vom prelua din energia acestor oameni.

Așadar fiți atenți la anturajele voastre. Dacă vreți să nu fiți influențați de aceste medii, binecuvăntați acești oameni, dăruiți iubire, evitați să-i judecați, fiți blânzi.

Trăiți în virtute și nimic nu vă va afecta energia.

Căutați compania oamenilor benefici, sinceri, cinstiți, curați sufletește. Oameni care vă susțin idealurile înalte, indiferent cât de nebunești ar părea. Oameni care vă stimulează să exprimați sentimente frumoase, să întreprindeți acte nobile. Aceste companii vă vor crește nivelul energetic. Preferați aceste persoane și nu pe cele care vă laudă nelegiuirile.

Dacă, din diverse motive, nu puteți evita anumite medii nu tocmai benefice, atunci binecuvântați acești oameni, trimiteti-le iubirea voastră, în modul cel mai pur. În felul acesta faceți o faptă nobilă, care vă crește nivelul energetic și în același timp vă protejați.

Fiți Iubire, Bucurie și Adevăr!

Cu drag,

Claudia

Dacă ți-a plăcut articolul, dă un share!  Mulțumesc.

Dacă ți-a plăcut articolul, prin click aici poți împărtăși cu prieteniiShare on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

You may also like...

2 Responses

  1. irina spune:

    Buna,Claudia,ca de obicei ai dreptate,depinde foarte mult de ce oameni esti inconjurat pentru a avea energie pozitiva,e bine sa stam in preajma oamenilor pozitivi si cind chiar nu putem trebuie sa luam de la ei numai ce e bun si sa ii lasam sa fie asa cum sunt daca nu vor sa fie altfel.

  2. Claudia spune:

    Multumesc, Irina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *